Deniz Akkaya'dan Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra hakkında olay yaratacak sözler! "Biri diğerinin eşinin cinsel içerikli görüntülerini...''

Eski manken Deniz Akkaya, olay yaratacak açıklamalara imza attı. Akkaya, Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra hakkındaki iddiası ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Deniz Akkaya bir süredir Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci hakkında kara para aklama iddialarına dair paylaşımlarda bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde de Engin Polat'ın annesiyle gerilim yaşayan ve sosyal medyadan sert ifadeler kullanan eski manken sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

DENİZ AKKAYA GÖKHAN ÇIRA VE GÖKHAN ERGÜN'Ü HEDEF ALDI!

Selin Ciğerci'nin iki kez evlenip boşandığı eski eşi Gökhan Çıra ile ilgili sözleriyle gündem olan Akkaya, ortaya attığı iddia ile herkesi şoke etti.

Daha önce de Tuzlaspor'a dair paylaşımlar yapan Akkaya, olay yaratan ifadelere imza attı.

Deniz Akkaya'nın o paylaşımında yer alan ifadeler:

"Tuzlaspor operasyonunda artık gerçek yargılama istiyoruz. Gökhan Çıra ve avaneleri sıra size geldi. Annem bu karışıklıkta aradan sıvışacağınızı mı sandınız? Bunların kaderi bir çizilmiş Tuzlaspor, Gökhan Çıra, Tuzla'da açılışı yapan Gökhan Ergün, bunların ortak zevkleri çok. Biri diğerinin eşinin pornosunu servis eder, ağdaya birlikte giderler, kara para aklamayı severler."

Üç sivil ile bir komiser daha gözaltına alındı! Sağanak yağış geliyor... Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap!
Sonraki Haber