Deney için hayvanlara işkence ediliyor!

Gizli çalışan Almanya ve dünyanın her yerindeki çeşitli firmalar için maymunlar, tazılar, kediler ve tavşanlar olmak üzere çeşitli hayvanların üzerinde zehirbilim testleri yapıldığını bildirdi.
İddiaya göre zehirbilim deneyleri tazıların boğazlarına zorla konulan borular aracılığıyla verilen kapsüllerin ardından kanlar içinde acı çekmeye terk edilmesini de içeriyordu.

Bunun sonucunda hayvanlar maddenin toksik etkilerinin acısını çekmek zorunda kalıyor ve kusma, ateş, kilo kaybı, uyuşukluk, cilt problemleri, iç kanama, solunum bozukluğu, organ yetmezliği ve ölümle karşı karşıya kalıyor. Böylece bunları insanlar yaşamak zorunda kalmıyor.

Süreç boyunca hiçbir anestetik ya da ağrı kesici kullanılmıyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu İmamoğlu, uçak kiralayıp 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler!