Demet Evgar 8 Mart dünya kadınlar günü reklamı

Demet Evgar 8 Mart dünya kadınlar günü reklamı oldukça büyük ses getirdi. Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Demet Evgar 8 Mart reklamı bazı tartışmaları da beraberinde getirmekten geri kalmadı.

This browser does not support the video element.

Ünlü oyuncu Demet Evgar bu sefer de oynadığı reklam filmiyle adından söz ettirdi. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra reklam filmlerindeki performansı ile de parmak ısırtan Demet Evgar’ın bu seferki reklam filmi 8 Mart dünya kadınlar günü içindi.

Demet Evgar’ın oynadığı reklam filminde kalabalık bir arkadaş grubunun meyhanede oturup felekten bir gece çaldığı anlar gözler önüne serildi.

8 Mart dünya kadınlar gününde kadeh kaldırmak isteyen Demet Evgar, kadınların günlük hayatta başına gelen zorbalıklara dikkat çekmek adına cinsiyet farketmezsizin; kadınlara dayatılan önyargı ve zorbalıkları günlük hayatta uygulayan kişilerden kadehlerini indirmesini istedi.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle