DEM Partili Sırrı Sakık sandık başında olay çıkardı! "Siz kimsiniz ya? Hırsız var"

DEM Partili Sırrı Sakık, Ağrı’da oy kullanan güvenlik güçlerini ve memurları hedef aldı. "Siz kimsiniz ya? Hırsız var bu kentte hırsız." diyerek provokasyon yapan Sakık'ın o anlarda çekim yaptırdığı kişilere gizlice söylediği sözler de dikkat çekti. 

This browser does not support the video element.

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı'da 'başka şehirden seçmen getirildiğini' iddia ederek polis ve askerleri hedef aldı.

Oy kullanma esnasında provokasyona kalkışan Sakık, bir anda okul koridorlarında "başka şehirden seçmen getirildiğini" iddia ederek bağırmaya başladı. 

Çekim yaptırdığı kişiye de kısık bir sesle "Bunları hızlı bir şekilde bütün Türkiye kamuoyuna..." direktifi vererek yaptığı provokasyonu açık etti.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"