Delikanlı Sadi Doğduğun Ev Kaderindir'e transfer oldu! Acun Ilıcalı'dan Erkan Petekkaya hamlesi!

TV 8'de yayınlanan Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri birbirlerine oyuncu paslıyor. Son olarak Delikanlı Sadi karakteri Doğduğun Ev Kaderindir'e transfer oldu. dizinin reytinglerinin düşmesi sonrası böyle bir hamlenin geldiği belirtiliyor.

Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si olarak bilinen ve izleyicilerin merakla takip ettiği ünlü isim Erkan Petekkaya tv8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'e transfer oldu. Son olarak aynı gün Masumiyet dizisi reytinleriyle kapışamayan dizinin böyle bir transfer hamlesi yaptığı iddia ediliyor.

DELİKANLI SADİ DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR'E TRANSFER OLDU!

Çarşamba akşamları tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son zamanlarda rakiplerine karşı zorlandığı bir gerçek. Aynı gün yayınlanan Sadakatsiz, Masumiyet ve Kuruluş Osman gibi dizilerle yarışamayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden Delikanlı Sadi hamlesi geldi.

Kırmızı Oda'da başarılı bir performans gösteren Erkan Petekkaya gelecek haftadan itibaren Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yine aynı karakterle yerini alacak. Bu trasnfer teklifinin Kanalın sahibi Acun Ilıcalı'dan geldiği düşünülüyor.

Birsen Altuntaş'ın sosyal medyadan paylaştığı habere göre, Mehdi'nin Cengiz ile ilişkisini kesmesinden sonra intikam almak isteyen ve Mehdi'ye teklifsizce verdiği paranın tefeciliğini yapan Cengiz, Mehdi'nin yumuşak karnı olan Zeynep'i bulur. Zeynep'in ve Barış'ın aileleri ile yaşadığı eve silahlı saldırı düzenleyen Cengiz, suçu Mehdi'nin üzerine yıkmak ister. Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi'yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan bu gözü kara adam, Cengiz'i durdurabilmek için mücadele edecektir.

ABD seçimleri öncesinde Biden ve Trump kozlarını paylaşacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda heyecan dorukta! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı için geçmiş olsun mesajı
Sonraki Haber