Defne Samyeli kalçasına kadar inen derin sırt dekoltesiyle sosyal medyaya damga vurdu

Bir süre önce sunuculuğu ve oyunculuğu bırakıp kariyer değiştiren Defne Samyeli şarkıcılıkta karar kılmıştı. Konser maratonuna devam eden Samyeli son konserindeki kostüm seçimiyle bir kez daha gündem olmayı başardı. Ünlü ismin kalçasına kadar inen sırt dekoltesi hayranları tarafından oldukça cesur bulundu. 49 yaşındaki Defne Samyeli düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı.

Kariyerinde değişikliğe giderek şarkıcılık yapmaya başlayan 49 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli, son konserindeki kıyafet seçimiyle fit vücudunu bir kez daha gözler önüne serdi. Samyeli konserlerinde tercih ettiği ve adından söz ettiren sahne kostümlerine bir yenisini ekledi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!