Dedeye Babalar Günü kutlama mesajları!

Dedeye Babalar Günü kutlama mesajları! Babalar Günü'ne sayılı saatlerin kalmasının ardından sevdiklerini mutlu etmek isteyenler hazırlıklar yapmaya başladı. En güzel Babalar Günü kutlama mesajları araştırılmaya başlandı. Dedeler de bu özel günde unutulmuyor. İşte Dedeye Babalar Günü kutlama mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

Dedeye Babalar Günü kutlama mesajları! En güzel Babalar Günü kutlama mesajları araştırılmaya başlandı. Dedeler de bu özel günde unutulmuyor.Geri sayımın başladığı şu günlerde evlatlar özel günü kutlamak için çeşitli mesajlar internette sorgulanıyor.Babalar Günü'ne sayılı saatlerin kalmasının ardından sevdiklerini mutlu etmek isteyenler hazırlıklar yapmaya başladı. İşte Dedeye Babalar Günü kutlama mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

Babalar Günün kutlu olsun.. Daha nice nice mutlu yıllara canım dedem.

Dünyanın en tatlı tonton dedesi seni çok seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun..

O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Babalar Günün kutlu olsun..Sevgili dedem.

Dünyanın en tatlı dedesinin günü güzel geçsin hayat daima yüzüne gülsün. Babalar Günün kutlu olsun..

Yüce Mevla senin gibi dedeyi bana nasip etmiş. Sonsuz şükürler olsun Allah’ıma. Babalar Günün kutlu olsun..

Sen benim hep esin kaynağım oldun. Babalar Günün kutlu olsun ve seni seviyorum.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. Babalar Günün kutlu olsun..Sevgili dedem.

Dedeler torunları için vazgeçilmez miraslardır. Babalar Günün kutlu olsun. Seni seviyorum dedecim

Babalar günün kutlu olsun! Seninle yaşadığımız onca anıyı, çocukluk hatıralarımı hiçbir şeye değişmem. Senin daima minik torunun olarak kalacağım. Boynuna atlamak özlemiyle Babalar Günün kutlu olsun.. Sevgili dedem.

Biricik aşkım canım dedem. Günün kutlu olsun. Bana en güzel armağan şimdi yanı başında olmaktı, hasretle öperim. Uzaklarda, hep aklımda ve de kalbimde olduğunu sakın unutma.

Ben çok şanslı bir çocuktum çünkü hayallerimi gerçekleştiren hayatıma sihirli pamuk elleriyle dokunan bir dedem vardı. Hayata seni bize verdiği için hep teşekkür edeceğim. Babalar Günün kutlu olsun.. Sevgili dedem.

Ailemizin yakışıklı genlerini bize veren kocaman çınarımız. Seni seviyoruz. Oğullarının ve kızlarının kalbindeki kocaman yeri asla başkası tutamaz dedecim. Seni çok seviyoruz. Babalar Günün kutlu olsun..

Babalar günün kutlu olsun biricik dedecim! Seninle daima gülüp eğlendiğimiz hatıraları geleceğe taşımak çok güzel. Her an yanında olmak özlemiyle, sevgiler!

Hayatta en kıymet verdiğim varlık olarak bana verdiğin sonsuz emeğe minnettarım dedecim. Daima beni sevdiğin için müthiş bir güven duygusuyla büyüdüm. Ayaklarım üstünde durmayı öğrettiğin için teşekkürler. Babalar Günün kutlu olsun.. Sevgili dedem. 

Bize tüm bildiklerini öğreten, hayata adım atarken elimizden tutam dedemiz… Yaşam veren ve de güneş ışığı gibi içimizi ısıtan sensin. Anladım ki hakkın ödenmez. Babalar günün kutlu olsun. Dedecim

Babalığı senden öğrendim, şimdi kendim evlat sahibi olurken hep anılarım aklımda canlanıyor. Beni yetiştirirken attığın her adıma iyi ki diyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Babalar günün kutlu olsun dedemcim.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber