Dans videoları viral olmuştu... ABD'li rapçi JksoLA bu kez de 'Erik Dalı' eşliğinde kurtlarını döktü

JKsoLA olarak tanınan Amerikalı rapçinin, Ankaralı Namık'ın 'Kapıcı İzzet' türküsü eşliğinde dans ettiği anlar sosyal medyada tıklanma rekoru kırmıştı. Ümit Besen, Mahmut Tuncer gibi Türk isimlerin şarkılarıyla da videolar çeken JKsoLA son olarak 'Erik Dalı' şarkısını çalıp dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı.

Gerçek adı Jonathan Cory Knight olan Amerikalı rapçi JKsoLA'nın Türkçe şarkılar eşliğinde dans ettiği görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Daha önce Ümit Besen'in "I Love You", Ankaralı Namık'ın "Kapıcı İzzet" şarkıları eşliğinde dans eden ve çektiği videolar milyonlarca kişi tarafından izlenen JKsoLA şimdi de Ömer Faruk Bostan'ın "Erik Dalı" şarkısı eşliğinde kurtlarını döktü.

ERİK DALI EŞLİĞİNDE DANS ETTİĞİ ANLARI PAYLAŞTI

Sosyal medya üzerinden yayınladığı dans videolarıyla gündem olan rapçi JksoLA, dans ettiği şarkılara bir yenisini daha ekledi. Ünlü rapçi, Gülşah Yokuş ve Ayçe İdil adında iki genç kızla Erik Dalı eşliğinde dans ettiği o anları Instagram hesabından yayınladı. Video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken, çok sayıda Türk kullanıcı da videonun altına yorum yaptı.

Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray kaptanı onların seviyesine inmez!
Sonraki Haber