Damlasu İkizoğlu Kardeşlerim'e Geri Dönüyor! Baba Dizisi Finalini Bekliyor

Baba dizisinin final haberi geldikten sonra dikkatimi çeken bir detay da Kübra'nın ortadan kayboluşu oldu. Kübra karakterini canlandıran güzel oyuncu Damlasu İkizoğlu'nun daha önce rol aldığı Kardeşlerim dizisine tekrar döneceği iddiaları da kulislerde dönmeye başladı. Melisa Kardeşlerim dizisine döner mi?

Damlasu İkizoğlu'nun Kardeşlerim dizisine dönmesi an meselesi. Güzel oyuncu Baba dizisinde canlandırdığı Kübra karakteriyle ilk bölümlerde büyük ilgi çekmişti. 30 Aralık'ta final yapacağı duyurulan Baba dizisinde ortalardan kaybolan Damlasu İkizoğlu'nun Melisa olarak Kardeşlerim'e döneceği haberi hayranlarını sevince boğmuş gözüküyor.

DAMLASU İKİZOĞLU KARDEŞLERİM'E DÖNÜYOR MU?

24 yaşındaki güzel oyuncu Damlasu İkizoğlu, iki sezon önce Melisa olarak Kardeşlerim dizisinde büyük bir çıkış yakalamıştı. Öyle ki vedası da bir o kadar üzücü olmuştu. Öyle görünüyor ki Baba dizisinin final yapmasından sonra İkizoğlu'nu Kardeşlerim dizisinde görebiliriz.

Siz Damlasu İkizoğlu'nun Kardeşlerim dizisine dönmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

Sokak köpekleri 8 yaşındaki çocuğa saldırdı Filenin Sultanları Hollanda karşısında şov yaptı! Ticaret Bakanı Bolat Gürcistan Ekonomi Bakanı ile görüştü
Sonraki Haber