Daha önce hiç kendini kedi, köpek sanan bir insanla tanıştınız mı?

İnternetin her yere uzanan eli sayesinde her gün yepyeni olaylara şaşırıyoruz; çoğu zaman da "Vay be! Ne hayatlar yaşanıyor!" demekten başka tepki veremiyoruz. İşte yine karşımızda, akıl sır erdiremeyeceğimiz, tuhaf bir hikaye var...

Kendisini "köpek" olarak gören Tom'un, yani nam-ı diğer "Benek"in hikayesi ile başlayalım. Tom, yani kendisi için seçtiği köpek ismi ile "Benek", bir tiyatroda mühendis olarak çalışıyor. Köpek olduğunu ise zamanla fark etmiş ve kademe kademe ilerleyerek bir "köpek benliği" geliştirmiş. Bahsettiğine göre Tom, ilk başlarda sadece tasma takarak uyumak gibi düşük seviyeli meyiller gösteriyordu. Fotoğrafta gördüğünüz kadınla nişanlıydı ve sağlıklı bir ilişkisi vardı. Nişanlısı bir noktaya kadar Tom'un bu tercihine saygı gösterdi ve yanında kaldı. Fakat bir süre sonra ayrıldılar. Tom bir gün internet üzerinden kendisine bir köpek kostümü aldı. Evde bu kostümü giyerek köpek gibi davranmaya başlamasıyla "köpek benliği" geliştirmeye başladı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!