Daha önce hamilelik iddialarını yalanlamıştı! Şeyma Subaşı bebek beklediğini itiraf etti

İki hafta önce Mısırlı sevgilisi iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlenme teklifi alan ve nikah hazırlıklarına başlayan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddia edilmişti. “Evlenmeden çocuk yapmam” diyen Subaşı, ''Hamile olduğumu bilmenizi isterim'' açıklamasında bulundu.

2013 yılında kucağına aldığı kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı ile bir yıllık evliliğini 2017 yılında sonlandıran Şeyma Subaşı, yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bir süre önce Instagram hesabından nikah hazırlıklarına başladığını sürpriz bir paylaşımla duyuran ve iki hafta önce, yaklaşık dört aydır aşk yaşadığı sevgilisinden evlenme teklifi alan Subaşı'nın hamile olduğu iddia edilmişti.


Hamile olduğu iddialarını kesin bir dille yalanlayan Subaşı'nın hamile olduğu ortaya çıktı.

Hakkında çıkan haberlere gülüp geçtiğini söylen Subaşı, hamile olduğu dedikodularıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

“Herkes her şeyi konuşuyor, Türkler her şeyi biliyor zaten. Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten. Açıkçası benim artık Türkiye ile alakam yok. Benimle de o kadar ilgilenilmiyordur artık diye düşünüyorum ama hâlâ hakkımda konuşuluyor. Daha evlenmeden boşanmamı konuşuyorlar, boşanırsam ne kadar alacağımı, nafakamı konuşuyorlar!”

''EVLENMEK İÇİN ACELE ETMEMİZİN SEBEBİ BEBEK''

Subaşı, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla görenleri şaşkına çevirdi. Instagram hesabından ingilizce bir metin yayınlayan Subaşı, hamile olduğunu itiraf ederek şu ifadeleri kullandı;


"Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım"



NİKAH TEMMUZ'DA İBİZA'DA

30 yaşındaki Subaşı, Mısırlı sevgilisi Alsaloussi ile Temmuz ayında İbiza'da nikah masasına oturacak. Düğünden sonra İbiza’da kalacak olan çift, eylül ayında ABD’ye dönerek Miami’deki evlerine “Mrs. and Mr. Saloussi” olarak yerleşecek.

 

Diş sararması nasıl geçer? Diş nasıl beyazlatılır? Altın talebi ilk çeyrekte merkez bankalarının alımlarıyla yükseldi Kırkikindi yağmurları nedir, ne zaman başlar, neden yağar?
Sonraki Haber