Dağınık ev, psikolojik problemlerin habercisi!

Yaşadığınız veya çalıştığınız çevreyi nasıl düzenlediğinize veya ne halde tuttuğunuza dikkat ederek kişiliğiniz hakkında pek çok şey öğrenmeniz mümkün. İşte günlük alışkanlıkların ortaya çıkarttığı şaşırtan psikolojik özellikleri...

Evdeki tüm dağınıklığı çekmecelere, dolaplara ve kutulara gizleyen insanlar.

İlk bakışta daireniz veya odanız derli toplu gibi görünebilir: temiz bir zemin, kitaplar kitaplığa düzgün şekilde yerleştirilmiş, camlar ışıl ışıl, her şey yerli yerinde gibi. Ancak mutfaktaki çekmecelere veya gardırobunuzdaki raflara, vb. yerlere baktığınızda kırık makaslar, bitmiş kalemler, eski kredi kartları veya dürülüp bükülüp atılmış kıyafetler görmek mümkün.

Hepimiz için ilk intiba önemlidir, ancak dramatik kişilikli insanlar için çok çok daha önemlidir. Bu insanlar kişiliklerinin en iyi yanlarını göstermeyi severler ve başkalarını etkilemek için öncelikli olarak pek çok şey yaparlar. Bu insanlar için eski ya da kullanılmayan şeylerden kurtulmanın veya onları bir düzene sokmanın yolu saklamaktır. Onlar için sıklıkla yaşadıkları yerin güzel görünmesi, temiz olmasından daha önemlidir.

Dramatik kişilik tipleri kendilerini duygularına kaptırıp, hislerinin onları yönlendirmesiyle yaşamayı seçen insanlardır. Bu tip insanlar şiir yazmaları, keman veya benzeri aletler çalmaları ve hüzün dolu hülyalı bakışlarıyla tanınırlar. Onlar için hayat bir tiyatro sahnesi gibidir. Olanca güçleriyle hissettiklerini ifadeye dökmeye, mimiklerinde vermeye çalışırlar. Fakat şöyle bir dezavantajları vardır ki bu gerçekten de çok önemli bir noktadır; bu insanlar sürekli bir melankoli halinde olduklarından ve herkesten daha fazla hissettikleri yanılgısını taşımalarından kaynaklanan bir suçlama içgüdüsüyle karşılarındaki insanı duygusal olarak manipüle edebilirler.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü