DAEŞ'li terörist: Serbest kalırsam canlı bomba olurum

Bursa'nın İnegol ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek, yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken, yakalanıp tutuklanan DAEŞ'lİ terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19) mahkemedeki ifadesinde, "“Yangınlardan tatmin olmadığım için canlı bomba olmaya karar verdim. Yakalanmasaydım Türkiye’de polis ve askerin olduğu bir kuruma bombalı eylem düzenleyecektim. Pişman değilim. Serbest kalırsam canlı bomba olurum” dediği öğrenildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 ayda 5 iş yerini ateşe vererek yakan ve polis merkezine intihar saldırısı düzenlemeyi planlarken yakalanıp, gözaltına alınan DAEŞ'lı terörist Muhammed Abduaalrazak Alzalan (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tükenmişlik sendromu nedir? Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Uçakta korku dolu anlar! Pendik’te korkunç saldırı: Kafede oturan kişiyi öldürüp kaçtı