CZN Burak, depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz hakkında yapılan kötü yorumları ifşa etti

Depremin 12. gününde halası Hülya Demiralp'in Antakya merkez Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’ndaki evinin enkazından cansız bedeni çıkarılan Taha Duymaz vefatıyla herkesi derinden üzdü. Ünlü işletmeci, şef ve fenomen CZN Burak, genç yaşta hayata vede eden Taha Duymaz hakkında daha önce yapılan olumsuz yorumları ifşa etti. CZN Burak, Taha Duymaz hakkındaki çirkin yorumlara "Değdi mi insanları kırmaya yarın için kimin garantisi var?" notunu düştü.

Hatay'da yaşayan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz depremde halası, eniştesi, kardeşi Melek Duymaz ile enkaz altında kalmıştı. Taha Duymaz ile kardeşi Melek Duymaz'ın cansız bedeni depremin 12. gününde cansız bedenlerine ulaşılmıştı.

Taha Duymaz'dan gelen acı haberin ardından CZN Burak, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak 'Tek bir şey soracağım, Taha dahil, diğer insanlar dahil... Bizlere bazen yapılıyor bu zorbalıklar... Değdi mi yani? Ben ikinci günden itibaren bölgedeydim. Sürekli bana 'Taha yalan söylüyor', 'Orada biri yok', 'şu yok bu yok' diye uzaktan mesaj atıp durdunuz. Allah'a havale ediyorum. Gerçekten bir şey demek istemiyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

CZN Burak yeni bir paylaşımda bulundu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den