Cüneyt Çakır Kaç Maça Çıktı, Kaç Final Yönetti? Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi Finali Yönetti Mi?

Cüneyt Çakır, bu akşam oynanacak Türkiye - Çekya maçıyla yeşil sahalara veda ediyor. Jübile maçına çıkacak olan Türk hakem Cüneyt Çakır, yönettiği birçok final müsabakasıyla Türkiye'yi başarılı bir şekilde yönetmiştir. Kariyeri boyunca 385 maç yöneten Cüneyt Çakır Kimdir, kaç final yönetti? Cüneyt Çakır Şampiyonlar Ligi finali yönetti mi?

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Türkiye - Çekya maçıyla birlikte hakemliği bırakıyor. Elit hakemler seviyesinde olan ve uluslarası müsabakalarda çaldığ düdüklerle en çok maç yöneten Türk hakem olan Cüneyt Çakır jübile yapıyor. Futbolseverlerin, "Cüneyt Çakır kaç final yönetti, Cüneyt Çakır hangi yılda Şampiyonlar Ligi finali yönetti" soruları da gündem oldu.

CÜNEYT ÇAKIR KİMDİR, KAÇ FİNAL YÖNETTİ?

Türk hakem Cüneyt Çakır, 23 Kasım 1976 doğumludur. 2005 yılında Gamze Çakır ile evlenmiştir.

Cüneyt Çakır, ekibi Tarık Ongun ve Bahattin Duran ile birlikte 6 Haziran 2015'te düzenlenen Şampiyonlar Ligi Finalinde Barcelona - Juventus maçını yönetmiiştir.

Cüneyt Çakır Dünya Kupası'nda kaç maç yönetti?

Cüneyt Çakır, 16 Aralık 2012 tarihinde Brezilya'nın Corinthians ile İngiltere'nin Chelsea takımları arasında oynanan FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalini de yönetmişti. Süper Lig'de 382 karşılaşmaya çıkan FIFA kokartlı hakem, 3 kez TFF Süper Kupa finalini de yönetti.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber