Cumhuriyet Gazetesi yine manipülasyon peşinde! Bakan Şimşek'in sözlerini alenen çarpıttılar

Muhalefet yandaşı Cumhuriyet Gazetesi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in sözlerini alenen çarpıttı. Cumhuriyet, Bakan Şimşek'in 'büyükşehirlerin iyi çalışması durumunda şirketlerin daha verimli olacağı' sözlerini bağlamından çıkararak 'Murat Kurum kazanırsa şirketlerimiz kazanır' şeklinde servis etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün Bahçelievler'deki bir otelde düzenlenen "Güneydoğu Sofrası İstanbul Buluşması" programında yaptığı konuşmada büyükşehir belediyesinin iyi hizmet vermesi ile şirketlerin verimliliğinin doğru orantılı olduğunu ifade etti.

CUMHURİYET GAZETESİ'NDEN MANİPÜLASYON

Muhalefet yandaşı Cumhuriyet Gazetesi, bu sözleri çarpıtarak çirkin bir maniplüasyona imza attı.

Cumhuriyet, "Niyetleri apaçık ortada! 'Murat Kurum kazanırsa şirketler kazanır' başlıklı haberinde Bakan Şimşek'in sözlerini alenen çarpıttı.
Cumhuriyet, Bakan Şimşek'in 'büyükşehirlerin iyi çalışması durumunda şirketlerin daha verimli olacağı' sözlerini bağlamından çıkararak "Murat Kurum kazanırsa şirketlerimiz kazanır" algısına çekti.

 

Bakan Şimşek'in konuşması işe şu şekildeydi:

"Eğer büyükşehir iyi çalışırsa inanın daha verimli şirketlerimiz olur. Çünkü evden işe, işten eve daha az zaman harcarsınız."

Şimşek konuşmasının devamında Murat Kurum'un metro çalışmalarını hızlandıracağını ve çalışanların işe gidiş geliş sürecinde daha az strese gireceğini bunun da şirket verimliliğine olumlu katkı yapacağını belirtti.

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel akaryakıt fiyatları Bugün kimin maçı var? 1 Mayıs 2024 maç programı! Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber