Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Milli silahları geliştirmeseydik, bugün rahat olamazdık

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep'te düzenlenen iftar programının ardından Ali Nacar Camisi'nde teravih namazı kıldı. Oktay, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Ramazan Sokağını ziyaret eden Oktay, burada gençlerle sohbet etti. Oktay, "Eğer ki biz terörle mücadelede içeride ve dışarıda ihtiyacımız olan o silahları kendimiz geliştirmeseydik, bugün burada bu kadar rahat olamayabilirdik. Çünkü etrafımız ateş çemberi." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep'te düzenlenen iftar programının ardından Ali Nacar Camisi'nde teravih namazı kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla sohbet eden Oktay, ikram edilen yöre lezzetlerini tattı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!