Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Muharrem İnce, bu küfür dolu konuşmalarını unuttu mu?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini hedef alarak algı yapmaya çalıştı. Ancak İnce'nin CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemde medyaya düşen küfürlü telefon konuşması yeniden siyaset kulislerini salladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir mitingdeki konuşmalarını çarpıtıp algı yaratmaya çalışan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 2018 yılındaki bir telefon konuşması yeniden gündem oldu. 

ERDOĞAN'I HEDEF ALDI AMA BU KONUŞMANIN AÇIKLAMASINI YAPAMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta zillete öyle bir çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar" ifadelerini kullanmıştı. Bunu gündeme getiren İnce'nin, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemde ortaya çıkan küfürlü ses kaydı siyaset kulislerini karıştırdı. 

İnce'nin koruması olan polis memurunun TBMM'nin Beşiktaş'taki misafirhanesine alınmaması üzerine Muharrem İnce ile misafirhanede görevli polis memuru arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı gündem olmuştu.

KORUMASI MİSAFİRHANEYE ALINMAYINCA... 

İddiaya göre Muharrem İnce'nin korumalığını yapan 'Hasan' isimli polis memuru, Meclis Polisi olmadığı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube’den görevlendirildiği için TBMM Misafirhanesi'nin resepsiyon görevlisinin amirlerinden izin almak istemesi üzerine devreye Muharrem İnce giriyor.

"BEN SİZİ ÇOK SEVİYORUM YAPMAYIN BÖYLE EFENDİM..." 

İnternete düşen ses kaydına göre resepsiyon görevlisini arayan İnce, görevliye "Benim korumamı almayan sen misin" diye sorduktan sonra seri halde ağır küfürler ediyor. Resepsiyon görevlisi de İnce'ye gerekli izni aldığını ve sorun kalmadığını defalarca söylemesine ve kendisinin "hayranı olduğunu" söylemesine rağmen küfür ve haraketlerine devam ediyor.

Borsa günü düşüşle tamamladı! Paraşütçünün zor anları! Ters rüzgara kapılıp düştü Tuzlaspor'da oynayan 5 futbolcu ifadeye çağrıldı
Sonraki Haber