Erdoğan’dan Atina’ya net mesaj! 'Cumhurbaşkanı devlet kararını açıkladı. Pandora'nın kutusu açılır!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Ege'de nefes kesen Efes-2022 Tatbikatı ile dünyaya verilen mesajları, Sergey Lavrov - Mevlüt Çavuşoğlu görüşmesinin yansımalarını ve Türkiye'nin Suriye operasyonu gündemdeyken ABD'nin skandal SDG ziyaretini konuştu.

"MESAJ TÜRKİYE'YE KARŞI HASMANE TUTUMU OLAN YUNANİSTAN'A GİDİYOR"

Ceyhun Bozkurt, "Efes-2022, TSK'nın en büyük planlı tabikatı. 10 bin kişinin katıldığı ciddi bir askeri güç bulunuyor. Ana senaryolardan biri, işgal edilen adalardan birinin kurtarılması. Bu mesaj, Türkiye'ye karşı hasmane tutumu olan Yunanistan'a gidiyor. Yakında denizlerde insansız silahlı deniz araçlarımız SİDA'lar konuşulacak. Yunanistan Meis Adası'nda Türkiye'yi karaya sıkıştırmak istiyor. Yunanistan pandoranın kutusunu açtığında Türkiye de gerekeni yapar.

"RUSYA TÜRKİYE İLE GERİLİM YAŞAMAYI KALDIRAMAZ"

Türkiye'nin haklılığını Lavrov bile söylüyor. Rusya, Türkiye'nin haklılığına karşı bir argüman üretemeyeceğini çok iyi biliyor, Türkiye ile gerilim yaşamayı kaldıramaz.

"ABD İÇ CEPHEDE PSİKOLOJİK PROVOKASYON YAPABİLİR, TERÖRLE MÜCADELEMİZİ KIRMAYA ÇALIŞABİLİR"

ABD geri adım atmadığı gibi Türkiye de geri adım atmayacak. ABD Taliban'ın karşısında duramayan bir güç. En fazla desteği Yunanistan'a verir. ABD şimdi iç cepheden vurabilir, psikolojik provokasyon yapabilir. Türkiye'nin terörle mücadelesini kırmaya çalışabilir." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu!