Cumhurbaşkanı Erdoğan "zübük siyasetçiler" diyerek tepki gösterdi: Siyaseti domine etmek şantajdır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. "Türkiye bugüne kadar ne çektiyse planı, programı ve projesi olmayan zübük siyasetçi tiplerden çekti." diyen Erdoğan "Haksızca eleştirerek siyaseti domine etmek şantajdır." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Cuumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da düzenlenen mitingde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar :

"MALATYA BİZİ YALNIZ BIRAKMADI"

31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nı rekor oya taşıyacağımıza inanıyorum. Malatya'dan rekor bir oy bekliyorum. Malatya bugüne kadar hiçbir mücadelemizde bizi yalnız bırakmadı. Bu defa da Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Malatya ile yol yürümekten şeref duyuyoruz. 

DEPREM BÖLGESİNE YATIRIMLAR

Malatya'da depremin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Depremzede şehirlerimizde yatırım tesislerini hayata geçiriyoruz. Savunma sanayii yatırımlarımızı deprem bölgesinde yoğunlaştırdık.

Yıl sonuna kadar her ay 15-20 bin ilave ile 200 bin konutu hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Deprem yaşayan tüm kentlerimizi eskisinden daha güçlü kılacağız.

CHP'YE 'DEM' TEPKİSİ

Malatyalı terörle iş birliği yapanı unutmaz dersini verir. Dem'lenenler cevabı sandıkta alır. Kandil ile Dem'lenenleri marifet sayanları Malatya affeder mi? 

AK Parti'nin belediyecilik anlayışını kimse ile tartışmayız. Türkiye diplomasiyle, askeri gücüyle, ekonomisiyle dünyanın en büyük ülkeleri arasında yer alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NE SERT TEPKİ

Bize kaybettirmek için ortaya çıkan partiler ortaya çıktı. Hep söylediğim gibi Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapıp aday olabilir. Ancak hem bize kaybettirmeye çalışıp hem bizim gölgemizde yürüyenlere izin vermeyiz. 

"SİYASETİ DOMİNE EDEN ŞANTAJCILAR VAR"

Türkiye bugüne kadar ne çektiyse planı, programı ve projesi olmayan zübük siyasetçi tiplerden çekti. Haksızca eleştirerek siyaseti domine etmek şantajdır.

Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı "Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü"
Sonraki Haber