Cumhurbaşkanı Erdoğan "Selçuk" diye seslendi! Tarihi günde dikkat çeken 'Kızılelma' diyaloğu...

Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu Türk donanmasının hizmetine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen tarihi törendeki bir diyalog dikkat çekti. Gemiyi ziyaret eden Erdoğan, Selçuk Bayraktar'a 'Selçuk' diye seslenerek "Kızılelma'yı ne zaman uçuracaksınız?" diye sordu.

Dünyanın ilk SİHA gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu, Türk donanmasının hizmetine girdi. 

ERDOĞAN'DAN BAYRAKTAR'A: KIZILELMA'YI NE ZAMAN UÇURACAKSINIZ?

Törenin ardından gemiyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki isimlerle Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

Yürüyüş sırasında Bayraktar'a seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Selçuk, Kızılelma'yı ne zaman uçuracaksınız?" diye sordu.

"İNŞALLAH 2025'TE GEMİDEN İNİŞ KALKIŞ YAPACAK"

Erdoğan'ın yanına yaklaşan Bayraktar ise merak edilen soruya "Kızılelma'nın gemiye iniş kalkışı inşallah 2025'te gerçekleşecek. Bayraktar TB3 de var, o ise 2024'te. Bu yıl ilk uçuşu yapacak sonra gemiye gelecek. Alıştırma yaptıktan sonra o bir savaş uçağı onunla başlayacağız işe. Kızılelma devam ediyor, üretimine de 2024'te başlanacak, şu ana kadar 2 tane üretildi. Gemideki de ikincisi" yanıtını verdi.

Melek Mosso'nun iddialı tül elbisesi sosyal medyayı salladı! Kızılcık Şerbeti Fatih Görkem'i boşayacak mı? Ömer'den Fatih'e destek Akdeniz derbisi nefes kesti, Antalyaspor hasrete son verdi!
Sonraki Haber