Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ege'de tacizleriyle huzursuzluk çıkaranların sadece maşa olduğunu biliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Yunanistan'a sert tepki gösteren Erdoğan "Ege'de her fırsatta tacizleri ve terbiyesizlikle huzursuzluk çıkaranların sadece maşa olduğunu, asıl mücadeleyi arkasındakilerin verdiğini biliyoruz. Ülkemize yönelik tehditlerin yükseğe çıktığı dönemde bize destek vermeyen NATO'nun gücünü nereye aktardığını iyi biliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar:

Harp okullarının eğitim süresini 5 yıla çıkararak ve kalitesini artırarak nitelikli askeri personel yetiştiriyoruz. Pazartesi günü Kütahya ve Afyon’a giderek bu büyük zaferin sevincini 10 binlerce vatandaşımızla paylaştık.

Dünyanın gerisinde kalan bir eğitim sistemiyle değil, önünde giden bir eğitim sistemiyle sadece kendimizin değil, dostlarımızında ihtiyacını karşılıyoruz.

Bizim geleneğimizde, ordu milletin bekasının teminatı olan bir kurumdur.

Kışla camiilerinin kapatılması ve asker ailelerine yönelik ayrımcılık başta olmak üzere bu üzüntü verici gidiş tamamen geçmişte kalmıştır.

Deniz Harp okulu camiimizin bugün açılını yapıyoruz.

Kahraman ordumuzdan yakında yeni başarıların, yeni zaferlerin müjdesini alacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadelenin tüm şehitlerini rahmetle yad ediyorum.

Doğu Akdeniz'de ülkemizin çıkarlarını baltalamak için kopartılan gürültülerin gerisindeki karın ağrılarının gayet farkındayız.

Ege’de tacizleriyle huzursuzluk çıkaranların sadece maşa olduğunu biliyoruz. Ülkemize yönelik tehditlerin yükseğe çıktığı dönemde bize destek vermeyen NATO'nun gücünü nereye aktardığını iyi biliyoruz.

Neredeyse 60 yıldır kapısında bekletildiğimiz AB’nin bizimle ne ekonomik ne de standartları mukayese edilemeyecek ülkeleri alırken bizi bekletmesinin sebebini de çok iyi biliyoruz.

Sınırlarımızda teröristlere bedava yağdırılan silahları bize parasıyla satmayanların amaçlarının farkındayız.

Biz artık İHA, SİHA ve Akıncılarımızla varız, bu silahlarımızla bize düşman olanların korkulu belasıyız.

Garson'un itirafları sonrası büyük FETÖ operasyonu! Arsenal seriyi Bournemouth karşısında da devam ettirdi Evde mantı nasıl yapılır?
Sonraki Haber