Çukur Şahram kimdir, gerçek adı nedir? Şahram ne demek?

Çukur Şahram kimdir sorusu diziyi yakından takip eden tarafından merak edilmekte. Büyük finale doğru Cumali Amca’nın en büyük kozu olacak Şahram’ın gerçek adı nedir? Peki, Şahram ne demek?

Çukur dizisinde finale doğru gidilirken yeni bir oyuncu daha yapıma katıldı. Cumali Amca’nın son kozu olacak Şahram, Koçovalıların korkulu rüyası haline gelecek. Koçovalı Kardeşler’in Amca’ya karşı verdiği büyük savaşta çok önemli bir yere sahip olan Şahram’a hayat verecek oyuncunun adı Sarp Akkaya.

ÇUKUR ŞAHRAM KİMDİR?

Çukur dizisinde Şahram karakterini ünlü oyuncu Sarp Akkaya canlandıracak. Çukur’un büyük finali öncesinde Cumali Amca’nın büyük kozu olacak Şahram’ın mahallede kaderi nasıl değiştireceği şimdiden merak edilmekte.

Şahram sözcüğü Arapça’da mat anlamına gelmektedir.

SARP AKKAYA KİMDİR?

13 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sarp Akkaya’nın annesini adı Lerzan Sayman’dır. Esra Akkaya ve Kaya Akkaya isimlerinde iki kardeşi vardır. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü‘nde tamamlayan Akkaya, son sınıf öğrencisi iken arkadaşı Onur Bayraktar ile beraber Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu’nu kurmuştur.

Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu‘nda “Sonra” ve “Kaos”, Alchera Tiyatro Topluluğu‘nda “Devenin Hörgücü Yamuk Olur” ve “6. Gün” adlı oyunlarda oynamıştır. İlk kez 1995 yılında Bizim Aile dizisinde rol alan Akkaya, 2007 yılında “Kurtlar Vadisi Pusu” isimli dizide Servet karakterine hayat vermiştir.

2009 ve 2010 yıllarında Ezel adlı dizide oynayan Akkaya, 2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanan “Evli ve Öfkeli” isimli dizide ve daha sonrasında da Söz adlı yapımda rol almıştır.

2017 yılında Sinem Yalçınkaya ile dünya evine giren Sarp Akkaya’nın Kaan Akkaya adında bir oğlu olmuştur.

Sarp Akkaya son olarak Çukur dizisinde Şahram karakterine hayat verecektir.

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber