Çukur 4. sezon 25. son bölüm izle!

Çukur 4. sezon 25. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 22 Şubat akşamı SHOW TV'de yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin rol aldığı Çukur dizisi tek parça halinde puhutv platformunda da izlenebilecek.

Çukur 4. sezon 25. bölüm izle tek parça halinde puhutv platformunda. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak'ın rol aldığı Çukur dizisinin son bölümü SHOW TV ekranlarında 22 Şubat akşamı yayınlandı.

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken şaşırtıcı yeniliklerle karşılaşacak.

Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonra Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunu görecek. İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler merak konusu olacak. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan, Efsun kozunu kullanmak için harekete geçecek.

Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde görülecek. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşırtacak. Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması merakla beklenecek.

ÇUKUR 4. SEZON 25. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle