Çukur 126. bölüm fragmanı izle!

Çukur 126. bölüm ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 19 Nisan akşamında Show TV ekranlarında takip edilen Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 125. bölümü 12 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin son bölümünde; Yamaç’ın akıl almaz oyunları ile başı dönen Vartolu bu sefer ipleri eline aldı.

Çukur 126. yeni bölümü ile gelecek hafta 26 Nisan Pazartesi akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç bu sefer Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla sert bir kayaya çarpacak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim tüm hızıyla devam ederken Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgi ortalığı karıştıracak.

Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etme gayretinde olacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve hayatını kaybederek diziye veda edecek.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle