Çukur 101. bölüm fragmanı izle!

Çukur 101. bölüm fragmanı izle! Çukur 101. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Çukur 101. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

Çukur 101. bölüm fragmanı izle! Çukur 101. bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılıyor. 19 Ekim Pazartesi akşamı Çukur son bölümüyle ekrana geldi. Peki, Çukur 101. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisiyle ilgili son gelişmeler ve fragman sizlerle olacak.

Çukur dizisinin 101. bölüm fragmanında; Arık'ın ölüm haberi Erdenetleri yıkar. Ancak Cengiz'de bir an önce sorumluların bulunmasını ister.

Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde büyük bir yıkıma neden olmuştur. Cengiz ise Yamaç'tan bunun sorumlularını bulmasını istemektedir. Yamaç, Çukur’u korumak adına hamlelerini yapmaya başlarken karşısında yine mahalleliyi bulacaktır. Cumali'yi aklamak adına Arık’ın kaçırılması olayının peşine düşen Yamaç, gizli adamın kimliğine ulaşacaktır.

Vartolu bir yandan Yamaç’a yardımcı olurken bir yandan da ailenin Yamaç’ı daha fazla suçlamaması adına elinden ne geliyorsa yapmaktadır. Yamaç’ın Nedim’in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği macera ise şimdiden merak konusu olmuştur.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle