Cudi Dağı’nda raket sesleri! Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası Cudi Cup başladı

Şırnak'ın ilk uluslararası tenis turnuvası Cudi Cup etkinlik ve müsabakalarla başladı. Terörden temizlenen Cudi'de gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye, Rusya, Litvanya, Kazakistan, Tunus, Polonya, İran, Gürcistan ve İngiltere'den 81 sporcu katıldı. Cudi Cup'a katılan Fenerbahçe Kulübünün eski yöneticilerinden, iş insanı Sadettin Saran da sporcularla bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde, Türkiye Tenis Federasyonunun (TTF) destek ve koordinasyonu, Valilik, belediye ve Şırnak Üniversitesinin (ŞÜ) katkılarıyla üniversite yerleşkesinde başlayan organizasyon, kentin ilk uluslararası tenis turnuvası olma özelliğini taşıyor.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...