Cristiano Ronaldo’dan herkesi şaşkına çeviren Mesut Özil kararı! İşte CR7’nin rüya 11’i… Kariyerinde oynadığı en iyi ilk 11’i seçti, efsane isimleri bir bir listeledi…

Futbol tarihinin Lionel Messi ile birlikte en iyi oyuncusu olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde 39 yaşına bastı. Manchester United, Real Madrid ve Juventus dönemleriyle hafızalara kazınan bir futbol hayatı olan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyiyor. Portekizli efsane, kariyerinde beraber oynadığı oyunculardan oluşan rüya 11’ini oluşturdu. Bu 11’de Mesut Özil’e yer vermeyen CR7, herkesi şaşkına çevirdi.

İŞTE CRİSTİANO RONALDO’NUN RÜYA 11’İ! ŞAŞIRTAN MESUT ÖZİL TERCİHİ

Portekiz futbolunun dünya futboluna armağanı olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde 39 yaşına bastı. Profesyonel kariyerinin son yıllarına giren CR7, ezeli rakibi Lionel Messi ile birlikte kuşkusuz dünya futbol tarihinin en büyük iki futbolcusundan biri. Bu efsane şu günlerde kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da geçiriyor. Tıplı ABD ekibi Inter Miami’de forma giyen Lionel Messi gibi Ronaldo da Avrupa futbolundan uzak kalmış durumda.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!