'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncusu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi

2008-2011 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kadrosunda yer alan ve son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filmiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Metin Yıldız geçtiğimiz cuma günü kalp krizi geçirdi. Eşi tarafından hastaneye götürülen Metin Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki rolüyle tanınan ve son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filminde rol alan Metin Yıldız sevenlerini korkuttu. 48 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Oyuncuyu hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi.

 ANJİYO YAPILDI


Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Yıldız'ın tıkanan iki damarına anjiyo yapıldı. İki gündür hastanede olan Metin Yıldız, dün öğlen saatlerinde hastaneden taburcu olarak evinde istirahate çekildi.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen oyuncu, sevenlerini de korkuttu. Metin Yıldız'a hayranlarından geçmiş olsun mesajları yağdı.

 METİN YILDIZ KİMDİR?

Metin Yıldız, Fatsa, Orduludur. Memur bir ailenin ortanca çocuğudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra Vizontele Tuuba (2003) ile birlikte BKM serüveni başladı.

2008-2011 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı TV programında rol aldı.

Atv'de yayınlanan Alemin Kıralı adlı dizide Kubat Otuzşubat rolünü canlandırdı. Kadim Dostum dizisinde oynadı. 48 yaşındaki oyuncu, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat ve Mucize filmlerinde de rol aldı.

2008 yılında Elvan Pınar'la hayatını birleştiren Metin Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandı. 2021 yılında da uzun zamandır aşk yaşadığı Ceylan Yılmaz ile nikah masasına oturdu.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber