CNN Türk'teki o anlara yorum yağdı: Hande Fırat'ın o sözlerine Emin Pazarcı böyle yanıt verdi

CNN Türk'te canlı yayınlanan Gece Görüşü programında yaşanan bir an sosyal medyada gündem oldu. Programın sunucusu Hande Fırat Türkiye için iyi bir şey yapan herkesi takdirle karşıladıklarını belirterek "Yalaka değiliz" dedi. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ise "Biz değerlendirmesine katılmıyorum, kendi adına konuşabilirsin" yanıtını verdi. Canlı yayındaki o anlara sosyal medyada yorum yağdı.

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programında sunucu Hande Fırat'ın sözleri ve Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı'nın yanıtı sosyal medyada gündem oldu. Hande Fırat, Türkiye için iyi yapan herkesi takdirle karşıladıklarını belirterek "Yalaka olmadıklarını" söyledi.

Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ise, Hande Fırat'ın tarafsız olduklarını belirttiği sözlerine "Biz değerlendirmesine katılmıyorum, kendi adına konuşabilirsin" şeklinde yanıt verdi.

CNN Türk canlı yayınındaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

YSK kesin sonuçları açıkladı Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor Milliyetçi cephede yeni bir siyasi oluşum...
Sonraki Haber