Çırağı palangaya asan 2 kardeşe 36'şar yıla kadar hapis istemi

Şikâyet üzerine Murat C. hakkında 'kasten yaralama' suçundan soruşturma başlatıldı. E.A.Y. de Murat C. tarafından gördüğü işkenceyi ailesine anlattı. Aile, avukatları aracılığıyla, işkence anına ait fotoğrafları da delil olarak sunarak Murat C. ve o anda orada bulunan ağabeyi Mehmet C. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çırak E.A.Y.'yi palangaya bağlayıp, tavana astığı iddiasıyla adli kontrolle serbest bırakılan kardeşler Murat C. ve Mehmet C. hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede 'çocuğa eziyet ve hürriyeti yoksun kılma' suçlarından iki kardeşe 11 yıldan 36’şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. (DHA)

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?