Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'un estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı! İşte eski hali...

Geçtiğimiz haftalarda 100 Türk lirasını klozete atıp üzerine sifon çektiği için sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan ve "Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret" ile "Devletin Egemenlik alametlerini alenen aşağılama" suçlarından hapisle cezalandırılması istenen Mika Can Raun lakaplı sosyal medya fenomeni Mikail Can Kurnaz'ın estetiksiz hali merak konusu oldu. Kısa süre önce cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'un eski hali görenleri şoke etti. İşte Mika Can Raun'un dudak uçuklatan değişimi...

Geçtiğimiz haftalarda, binlerce takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından 100 Türk Lirasını klozete attığı anlara ait görüntüleri paylaşan sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, bu hareketiyle tepki toplamıştı. Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan ve geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek kadın olan sosyal medya fenomeni Mika Can Raun'un eski hali ortaya çıktı. Bir dizi estetik operasyon geçiren Mika Raun değişimiyle dudak uçuklattı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"