Cinsel taciz içerikli çocuk kitabı serisi Çıtır Çıtır Felsefe'nin 7 kitabı muzır bulundu

Cinsel taciz içerikli çocuk kitabı serisi Çıtır Çıtır Felsefe, anne babaları ayaklandırmıştı. Kitap serisinin tamamının Çocukları Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu tarafından incelendiğini açıklayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Çıtır Çıtır Felsefe, serisi incelenmiş ve tamamı değil içlerinde sakıncalı içerikler olduğu tespit edilen 7 kitap muzır ilan edilmiştir' dedi.

Çocuk kitabı kategorisinden satışa çıkarılan ve içeriğinde çocuğa cinsel taciz ifadeleri bulunan 'Çıtır Çıtır Felsefe' adlı kitap sosyal medyada velileri ayağa kaldırmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesindeki İstanbul Kitapçısı'nda da satışa çıkarılan Çıtır Çıtır Felsefe serisi Çocukları Muzır Neşriyattan Koruma Kurulu tarafından incelemeye alındı. yapılan incelemede serinin 7 kitabı muzır yayın ilan edildi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?