Cinsel Sorunlar Yaşayan Erkekler Dikkat! Bu Hastalık Sizde de Olabilir

Sertleşme probleminin altında kalp hastalığı riski bulunabilir. erektil disfonksiyon aslında basit anlamıyla sertleşememe demektir. Eşler arasında psikolojik travmalara neden olan bu durumun altında kalp rahatsızlığı olabiliyor.

Yapılan araştırmalar sonucunda erektil disfonksiyon problemi kalp hastalıkları dolayısıyla da oluşabildiği belirlendi. Kalp damar hastalığı olan kişilerde sıklıkla görülen sertleşememe problemini aynı zamanda tetikleyen birkaç durumda bulunmaktadır. Bu durumları şu şekilde sırlayabiliriz; yaş, şeker hastalığı, hipertansiyon, obezite, kolesterol bozuklukları, sigara içme, hareketsiz yaşam tarzı kalp hastalıklarıyla birlikte erkeklerde erektil disfonksiyon probleminin yaşanmasına neden olabiliyor. Erektil disfonksiyon probleminin olması durumunda direkt olarak uzman bir doktora görünmeyi ve gerekli tetkiklerin yapılmasını ihmal etmeyin.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Benzine ve motorine indirim geliyor!