Cinsel İlişki Zevk Yerine Acı Veriyorsa Bu 3 Durumdan Korkun!

Eşler arasında cinsel deneyimlerin paylaşılması noktasında ülkemiz hala emekleme aşamasındayken ilişki esnasında yaşanan acılar da paylaşılmamaktadır. Bu nedenle cinsel ilişki esnasında acı çekiyorsanız bu 3 neden sizi korkutabilir.

Canınız cinsel ilişki sırasında yanıyorsa bunun nedenlerini şöyle sıralayabiliriz:

Bu durumun yaşanmasına en önemli neden enfeksiyon riskidir. Ciddi ağrı yaşıyorsanız enfeksiyon problemi yaşıyorsunuz demekti ki bu doktor kontrolünde olması gereken bir durumdur. Bu durum hem cinsel hayatınız hem de sağlığınız için elzemdir.

Öte yandan menopoz da cinsel ilişki sırasında acı çekmenize neden olabilmektedir. Zira menopoz vajinada kuruluğa sebep olmaktadır. Bu durumda cinsel ilişkinin ağrılı geçmesine sebep olmaktadır.

Orgazm olamama endişesi de hem kadında hem de erkekte cinsel ilişki sırasında acıya sebep olabilmektedir. Birbirini tatmin etmek ve zevk almak isteyen partnerler bu kaygıyla acı çeker ve zevk alamazlar.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"