Cinnet getiren polis memuru boşandığı eşini öldürmüştü! Kamera görüntüleri ortaya çıktı...

Bursa'da cinnet getirerek boşandığı öğretmen eşini silahla vurup öldüren polis memuru, olayla ilgisi olmayan 17 yaşındaki Şeyma Ü.'ye yaralamıştı. Şeyma Ü.’nün yaralandığı anlar ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Olay, 12 Şubat 2022 tarihinde Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde rezidans ve alışveriş merkezi ile çok sayıda önemli iş merkezinin bulunduğu Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi üzerinde meydana geldi.

Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis memuru Bilal Ağır, Sakarya Ortaokulu Müdürü olan boşandığı eşi Yasemin Ağır’ı beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Yasemin Ağır’ın yanında bulunan Yahya A.'da Bilal Ağır'ın silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Yahya A., kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi veriyor.

SALDIRI ANININ YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bilal Ağır’ın silahından çıkan kurşunlar, yolun karşısında 17 yaşındaki 12. sınıf öğrencisi Şeyma Ü.’ye de isabet etti. Şeyma Ü.’nün yaralandığı anlar ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

 

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Kasığından yaralanan Şeyma Ü.'nün ilk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılırken, genç kızın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan polis memuru Bilal Ağır da sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı

Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar İstanbul'da dolunay Çamlıca Kulesi ile görüntülendi