Çinli bilim insanları Defne Samyeli'nin genetiğini inceleyecek! 51 yaşında olmasına inanamadılar

51 yaşında ve 2 çocuk sahibi olan Defne Samyeli, güzelliği ve genç görünümüyle yıllara meydan okumaya devam ediyor. Samyeli'nin bu denli genç görünmesi, Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimcilerin de dikkatini çekti.

Fiziği, cildi ve hala çok genç görünmesiyle yıllara meydan okuyan Defne Samyeli, sadece Türkiye'de değil dünyada da dikkat çekti.

Çinli bilim insanları Defne Samyeli'yi araştıracak

Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacının, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örnekler çalışarak yaptıkları bir araştırmada, Türkiye’den Defne Samyeli’yi inceledikleri öğrenildi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!