Cinayetler, milyon dolarlık dolandırıcılık ve esrarengiz ölümler: Alex Murdaugh'un “muhteşem” düşüşünün hikayesi!

Yüzyılın davası, milyon dolarlık avukat Alex Murdaugh'un karısını ve oğlunu vahşice öldürmekle suçlandığı Amerika’da bir mahkeme salonunda sürüyor! Akıl almaz iddiaların yer aldığı, dünyayı ayağa kaldıran o davanın dosyasını açıyoruz!

Açıklanamayan ölümler, tetikçi entrikaları ve multi-milyon dolarlık dolandırıcılık entrikalarından oluşan hikaye Amerika’yı ayağa kaldırdı! Multi milyoner avukat Alex Murdaugh, karısını ve çocuğunu öldürmekten yargılanıyor!

Alex Murdaugh, Amerika’da sansasyonel bir davanın başrolünü oynuyor. Multi milyoner avukat, akıl almaz iddialarla alakalı olarak kendini mahkemede aklamaya çalışıyor. Türlü türlü kriminal olayın döndüğü mahkeme, Amerika halkını ayağa kaldırdı. Mahkemenin ilk celsesi, milyonlarca kişi tarafından takip edildi. Kendi öz çocuğunu ve karısını öldürmekle suçlanan Murdaugh’un davası, Amerikan tarihinin en prestijli mahkemelerinden biri olarak tarihe geçti. İşte o mahkemenin detayları…

GÖRÜNÜŞTE, ALEX MURDAUGH HER ŞEYE SAHİPTİ!

Amerika’da yargılanan zanlı hem kendi hukuk firmasını yöneten hem de yerel savcılıkta çalışan yüksek güçte bir avukattı. Neredeyse bir asırdır yerel Güney Carolina topluluğuna hakim olan güçlü bir hanedanın oğluydu. Ve o aynı zamanda, karısı ve iki yetişkin oğluyla birlikte geniş bir malikanede yaşayan bir aile babasıydı.

54 yaşındaki adam, 2021 yazında Güney Carolina’da şok dalgası yaratan vahşi bir çifte cinayette 52 yaşındaki karısı Maggie ve 22 yaşındaki oğulları Paul'ü öldürmekle suçlanıyor!

ANNE VE OĞUL, KÖPEK KULÜBESİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

İki kurban, Islandton'daki aile mülkünün köpek kulübelerinde vahşice vurularak öldürülmüş olarak bulundu! Paul'ün yaraları o kadar korkunçtu ki, beyni kafatasından tamamen fırlamıştı. 13 ay boyunca, hiçbir tutuklama yapılmadığı için cinayetleri bir sır olarak kaldı. Kolluk kuvvetleri bölgede yaşanan cinayetin, halk için bir risk olmadığını söyledi ancak nedenini açıklamadı.

Ardından, Temmuz 2022'de, avukat Murdaugh nihayet tutuklandı ve kendi evinin kulübesinde yaşanan iki kez cinayetle ilgili suçlandı.

54 yaşındaki milyoner, sevdiklerini öldürdüğünü reddediyor ve suçlamaları kabul etmiyor.

ONA GÖRE KARISININ VE OĞLUNUN KATİLİ HÂLÂ DIŞARIDA

Son 19 ay içinde, zanlı Murdaugh, şu anda Güney Carolina’da bir mahkeme salonunda "yüzyılın davası" olarak tanımlanan davayla, olağanüstü bir gözden düşme yaşadı! Cinayet suçlamaları, gözden düşen avukata yönelik en büyük ve rahatsız edici suçlama olsa da, tek skandal olmaktan çok uzak!

Bu güçlü kişiliğin altında, Amerikan kolluk kuvvetleri, avukat Murdaugh'un tamamen farklı bir adam olduğunu iddia ediyor:

Diğer suçlarını örtbas etmek için karısını ve oğlunu öldüren bir koca ve baba!

Zaten sevdiklerinin ölümüyle uğraşan yasal müvekkillerinden milyonlarca doları zimmetine geçiren bir dolandırıcı!

Hayatta kalan oğlu sigortadan beklenmedik bir kazanç elde etsin diye bir tetikçiye onu vurarak öldürmesi için para ödeyen bir komplocu!

Ailesinin mali durumunu darmadağın eden bir morfin bağımlısı! Ve bir dizi gizemli ölümün merkezindeki adam…

Maktül Maggie ve Paul'ün ölümünden bu yana, açıklanamayan ölümler, tetikçi komploları ve milyonlarca dolarlık dolandırıcılık planlarından oluşan tuhaf ve sürekli gelişen bir ağ gün ışığına çıktı. Netflix'in son zamanlarda davayla ilgili bir belgesel dizisi ile dalga geçmesiyle, dünyanın dört bir yanındaki gerçek suç meraklılarını büyüleyip genişleyen bir destan yazıldı!

HER SKANDAL BİR ÖNCEKİNDEN DAHA VAHŞİ VE HEPSİNİN MERKEZİNDE TEK BİR ADAM VAR: ALEX MURDAUGH!

Şimdi, 12 akranından oluşan bir heyet kaderine karar verecek. Yüzlerce gazeteci ve internet dedektifi, bu davaya akın etti. Davada, zanlı Murdaugh'un iddia edilen suç yığınını soruşturmak için bir yıldan fazla zaman harcayan kolluk kuvvetleriyle bağları ortaya çıkardı!

Duruşmanın tanık listesi aynı zamanda Murdaugh'un bir zamanlar yakın olduğu kendi çevresinden oluşuyor. Yargıç Clifton Newman tarafından açıklanan tanık listesinde, Maggie ve Paul'ün hayatta kalan tek oğlu Buster Murdaugh da dahil olmak üzere şüpheli ve kurbanların aile üyeleri vardı.

Ayrıca tanıklardan bazıları, barodan ihraç edilen avukatın hukuk firmasındaki eski meslektaşları ve yakın zamanda zanlı Murdaugh ile bağlantılı mali dolandırıcılıktan hüküm giymiş olan Curtis Smith de var.

SNAPCHAT VE GOOGLE DAVAYA MÜDAHİL OLDU!

Listede ayrıca, savcıların Paul'ün cep telefonunda bulunduğunu söylediği video kanıtı hakkında ifade verecek Snapchat ve Google temsilcileri de var. Dava, Amerika’nın gördüğü en yüksek profilli dava olarak tarihe geçti! Davanın merkezinde zanlının oğlu Paul'ün kendisi ve annesi öldürülmeden kısa bir süre önce köpek kulübelerinde çektiği bir Snapchat videosu yer alacak.

22 yaşındaki maktül, savcıların geçen hafta sunduğu bir önergeye göre, görüntüleri o gece saat 19.56 sıralarında "birkaç arkadaşına" gönderdi. Maggie ve Paul'ün akşam 9 ile 9.30 arasında öldürüldüklerine inanılıyor. Videonun tam olarak ne gösterdiği belli değil, ancak devletin davasının anahtarı olduğu söyleniyor. Davanın ilk duruşması, tanıkların takdim edilmesiyle geçti.

Dava, Amerika’da sürmeye devam edecek ve cinayetlerle alakalı detaylar ortaya çıkacak. Kamuoyu ve birçok tanık, bu prestiji avukatın korkunç cinayetleri işlediğini düşünüyor…

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber