Çığlık filmine konu olan gerçek bir katil: Hayalet Surat!

Danny'nin okulundaki danışmanlar onu, "aşağılık kompleksi olan, şiddete eğilimli ve dürtü kontrolü zayıf" biri olarak tanımlıyordu.

Bu zayıf dürtü kontrolü ve saldırganlığa eğilim, Danny'nin gelecekteki öldürücü öfkesinin de sinyallerini veriyordu. Danny 11 yaşına geldiğinde istismarcı babasıyla başa çıkabilmek için müziğe yönelmeye başladı. Gitar çalıyor ve ilahi tarzı şarkılar söylüyordu. Bu süreçte annesi bileklerini kestiği için hastaneye kaldırılmıştı. Danny daha sonra uyuşturucu ve alkol kullanmaya başladı ve bu durum zaten kırılgan olan ruhunu daha da kötüleştirdi. Danny henüz 14 yaşındayken, komşuları tarafından kızlarını gözetlerken yakalandı ve bu yaptığı babası tarafından tekrar şiddete maruz kalmasına neden oldu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!