Çiftçiler protesto için Roma'ya ilerliyor: "Kentin çevresini saracağız. Bunu yalnızca traktörlerle ve birkaç günlüğüne yapmayacağız"

İtalya'da, Avrupa Birliği'nin (AB) tarım politikalarına yönelik protestolarını sürdüren çiftçilerden bazıları, traktörleriyle oluşturdukları konvoyla başkent Roma'ya ilerliyor. Kentin çevresini sarmaya hazırlanan çiftçiler son günlerin en büyük protestosuna imza atacak. Bir çiftçi, "Roma'nın çevresini saracağız. Bunu yalnızca traktörlerle ve birkaç günlüğüne yapmayacağız." dedi.

AB'nin "Yeşil Mutabakat" programı başta olmak üzere tarım politikalarına ve sektördeki fiyat artışlarına tepki gösteren İtalyan çiftçilerin protestoları, kuzeyden güneye ülkenin tüm bölgelerinde irili ufaklı eylemlerle devam ediyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den