CHP'li belediyeler depremzedeleri kovmaya devam ediyor! Skandalın ismi bu sefer İzmir Büyükşehir Belediyesi...

CHP'li belediyeler depremzedeleri kovmaya devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi de benzer karara imza attı.

6Şubat'ta yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremden derinden etkilenen çevre illerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a rekor seviyede oy çıkmasını hazmedemeyip depremzedelere hakaret ve küfürler savuran Kılıçdaroğlu destekçilerine tepkiler sürerken CHP'li belediyeler de depremzedeleri kapı dışarı ediyor.

"EVİ BOŞALTIN"

50 depremzedeyi geçici olarak barındıkları otellerden çıkartan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden sonra İzmir'de de, 30 Ekim 2020’de meydana gelen depremin ardından, belediyeye ait olan evde kalan depremzedenin ikamet ettiği evin boşaltılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden karar çıktı. 

Depremin ardından bir konut dahi yapamayan, üstüne bir de belediye binası olmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu kararı tepki topluyor.

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak Borsa günü düşüşle tamamladı! İstanbul'un göbeğinde kuyumcu dükkanına silahlı saldırı!
Sonraki Haber