CHP yandaşı İsmail Küçükkaya bile itiraf etti: Erdoğan'ın tahıl krizini çözmesi takdire şayan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küresel çapta kriz çözme başarısını artık muhalif isimler bile görmezden gelemiyor. Tüm dünyayı etkileyen Rusya-Ukrayna savaşında arabulucu olmayı başaran ve tahıl krizini çözen Erdoğan’ın siyasi başarısı CHP'nin yayın organı Halk TV bile gündem oldu. Erdoğan karşıtı tavrıyla bilinen CHP yandaşı İsmail Küçükkaya, Başkan Erdoğan'ın buğday krizini çözmesine dikkat çekerek "Takdire şayan" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küresel çapta kriz çözme başarısını artık muhalif isimler bile görmezden gelemiyor. Son olarak CHP'nin yayın organı Halk TV'nin Erdoğan karşıtlığıyla öne çıkan isimlerinden İsmail Küçükaya bugün İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'yu ağırladığı yayınında Erdoğan'ın buğday krizini çözmesine dikkat çekerek "Takdire şayan" dedi.

Küçükkaya şunları söyledi;

"Erdoğan'ın, buğday krizinin çözülmesindeki rolü, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşta arabuluculuk çabaları her türlü takdire şayan.

Keza Emine Hanım'ın oradaki mülteci çocukları Türkiye'de ağırlaması falan bunlar güzel işler. İlber Ortaylı da tarihten negatif örnekleri vererek 'doğru yaptılar' diyor. Bunlar güzel"

Küçükkaya'nın bu sözleri sosyal medyada yer bulurken kullanıcılar, "CHP ve İYİ Parti ne kadar kötülese de yandaşları bile artık Erdoğan'ın başarılarını görmezden gelemiyor" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Meteoroloji açıkladı! 11 ilde parçalı bulutlu hava etkili olacak... Uluslararası Para Fonu'ndan Türkiye açıklaması!
Sonraki Haber