Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliği Esra Akpınar yüzünden mi bitti? Taraflardan açıklama geldi

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde 15 dakika süren boşanma davası ile bitirmişti. Ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çeviren çiftten Bülent Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinin setinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaştığı bu yüzden de boşanmak istediği ileri sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili taraflardan açıklama geldi.

2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti geçtiğimiz sene boşandı. Ünlü ikiliden Bülent Şakrak'ın Esra Akpınar ile yakınlaştığı bu nedenle 8 yıllık evliliğini bitirmek istediği ileri sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili taraflardan açıklama geldi.

Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut!