Ceyda Ateş eşinin sorusu karşısında dondu kaldı! ''En büyük başarın benimle evlenmek mi?''

'Adını Feriha Koydum' dizisindeki Hande karakteri ile hafızalarda yer edinen, 2018 yılında iş insanı Buğra Toplusoy ile Miami'de dünyaevine giren ve evlendikten sonra ekranlara ara verip anne olan güzel oyuncu Ceyda Ateş, eşiyle birlikte YouTube'da kendisine gelen soruları yanıtladı. Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy'un “Senin en büyük başarın ne? Benimle evlenmek mi? Bence bu büyük bir başarı” şeklindeki sorusu karşısında şoke oldu.

Oyuncu Ceyda Ateş, iş insanı Turgut Toplusoy’un oğlu Buğra Toplusoy ile 2018'de dünyaevine girmiş, iki yıl önce de kızları Talia dünyaya gelmişti. Bu aşk yüzünden ailesiyle arası açılan Buğra Toplusoy, ABD’ye gidip emlakçılık yapmaya başlamıştı. Florida’da yaşayan ünlü çift, Youtube’da kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi