Çeşme'de darp edilen ünlü model Yiğit Marcus Aral'ın partisinde koronavirüs kaptı!

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'ın, evinde verdiği doğum günü partisinin ardından koronavirüs testi pozitif çıkmıştı ve partide kimsenin koronavirüse yakalanmadığını belirtmişti. Geçtiğimiz aylarda tatil için geldiği Çeşme'de gittiği bir beach club'ın otoparkında güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia eden Daria Kyryliuk ise sevgilisiyle birlikte koronavirüse yakalandıklarını "Bir arkadaşımızın yaş günü partisinde sevgilimle virüsü kaptık" sözleriyle açıkladı.

Ukraynalı ünlü manken Daria Kyryliuk, tatil için geldiği Çeşme'de 31 Temmuz'da gittiği beach club'ın otoparkında güvenlik görevlileri tarafından darbedildiği iddiasını sosyal medya hesabından paylaştı. Kyryliuk, darp edilmiş yüzü kan içindeki fotoğrafıyla birlikte bu haberi duyurdu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den