Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında? Manken Ceren Hindistan, geçtiğimiz günler çok büyük bir şok yaşadı. 14 Mart'ta, kızlarının, böbrekte rastlanan ve kötü huylu olduğu bilinen Wilms Tümörü hastalığı taşıdığını öğrendi. Çifte, kızlarının tedavi olması gerektiği söylendi. Vatandaşlarımız merak ettiği soruların cevapları haberimizde. Peki, Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Detaylar haberde.

Ceren Hindistan kaç yaşında, nereli? Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan ve çocuğunun babası Ümit Aslan, İstanbul'da özel bir hastaneye başvurdu. Ünlü manken vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Biz de bu konuda merak edilenleri derledik. Ceren Hindistan, sosyal medya hesabından 'hastaneden elimizde kötü delillerle çıkınca arkamızdan mecburi dava açtılar.' açıklamasını yaptı. Peki, Ceren Hindistan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? Detaylar haberde.

CEREN HİNDİSTAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Uzun süredir podyumlardan uzak olan Ceren Hindistan, 1989’da Ankara doğdu. Ceren Hindistan, Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olup 2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan manken ve oyuncudur. Ceren Hindistan, filmlerde ve dizilerde oynamaktadır.

CEREN HİNDİSTAN HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?

Senin Uğruna 2007 Serpil

Fedai 2007 Ceyda

Baba Ocağı 2008 İsmet

Ah Kalbim 2009 Yeşim

Saklı Hayatlar 2010 Nergis

Sakarya Fırat 2009 – 2010 Nihan Tekintaş

Babalar ve Evlatlar 2012 Zeynep

Muhteşem Yüzyıl 2013 Ahsen Hatun

Firuze 2013 Firuze

Aşktan Kaçılmaz 2014 Nazlı

CEREN HİNDİSTAN'IN KIZININ HASTALIĞI NE?

Sabah’ın haberine göre Ceren Hindistan 14 Mart’ta kızlarının, böbrekte rastlanan ve kötü huylu Wilms Tümörü hastalığı taşıdığını öğrendi. Büyük üzüntü yaşayan çift, İstanbul'da özel bir hastaneye başvurdu. Çifte, kızlarının tedavi olması gerektiği söylendi. Fakat, Hindistan, küçük kızlarının kemoterapi almasını istemedi, tedavisi tamamlanmadan Arya'yı evlerine götürdü. Hastane yönetimi Arya'nın tedavi görmezse öleceğini belirterek mahkemeye başvurdu. Yönetim; Hindistan'ın, 5395 sayılı kanuna aykırı davranarak kızının koruma tedbirlerini ihlal ettiğini belirtti. Yetkililer, sağlık tedbiri kapsamında kalan Arya'nın fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması ve tedavisi için gerekli tıbbı bakım ve rehabilitasyonun yapılmasını engelleyen Hindistan'ın çocuğuna koruma kararı verilmesi istendi

Manken Ceren Hindistan, geçtiğimiz günlerde büyük şok yaşadı. 2.5 yaşındaki kızının hasta olduğunu öğrendi. Ama Hindistan kızının kemoterapi görmesini istemeyince, hastane yönetimi mahkemeye başvurdu. Hindistan, 1.5 yıl önce imam nikahı kıydığı Ümit Aslan'la evlendi. Çiftin, 25 Temmuz 2015'te kızları oldu. Antalya'da doğum yapan Hindistan, kızına Arya ismini koydu.

WİLMS TÜMÖRÜ NEDİR?

Bir böbrek kanseri türü olan Wilms Tümörü, böbreklerde malign (kanser) hücrelerin bulunduğu ve akciğerlere, karaciğere veya yakınlardaki lenf düğümlerine yayılabilen bir hastalıktır. Wilms tümörü genellikle 5 yaşından küçük çocuklarda görülür.

Wilms tümörlerinin kötü tarafı çabuk büyümeleri ve erken dönemde kardeş tümörler (metastaz) oluşturma eğilimine sahip olmalarıdır. Wilms tümörlü hastaların yaklaşık % 10 kadarında henüz ilk tanı sırasında metastazlar bulunmaktadır. Bu kardeş tümörler (metastazlar) özellikle böbrek çevresindeki lenf düğümleri içinde, akciğerlerde ve karaciğerde görülmektedirler. Bazı çocuklarda Wilms tümörü baştan itibaren sadece bir böbrekte değil, her iki böbrekte de görülmektedir. (hastaların yaklaşık % 5 kadarında). Çocuklarda hastalığın kaynak noktası genellikle nefroblastomatozis durumudur. Bundan kasıt, Wilms tümörünün ön basamağı sayılan olgunlaşmamış embriyonal böbrek dokusudur.

Wilms tümörleri genellikle fark edilmeden önce oldukça büyük hale gelirler. Çoğu Wilms tümörü diğer organlara yayılmadan önce (metastaz yapmış) bulunur.

"HANGİ ANNE BÖYLE BİR ŞEY YAPAR?"

Manken Ceren Hindistan'ın hasta olduğunu öğrendiği 2.5 yaşındaki kızı Arya’nın kemoterapi tedavisi görmesini istemediği iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Hindistan, 'Anne olarak tedavisini yarıda kesmem mümkün mü?' dedi.

İddiaya göre; manken Ceren Hindistan, geçtiğimiz günlerde büyük şok yaşadı. Geçtiğimiz 14 Mart'ta, kızlarının, böbrekte rastlanan ve kötü huylu Wilms Tümörü hastalığı taşıdığını öğrendi. Büyük üzüntü yaşayan Ceren Hindistan ve çocuğunun babası Ümit Aslan, İstanbul'da özel bir hastaneye başvurdu. Çifte, kızlarının tedavi olması gerektiği söylendi. Fakat, Hindistan, küçük kızlarının kemoterapi almasını istemedi, tedavisi tamamlanmadan Arya'yı evlerine götürdü. Hastane yönetimi Arya'nın tedavi görmezse öleceğini belirterek mahkemeye başvurdu. Yönetim; Hindistan'ın, 5395 sayılı kanuna aykırı davranarak kızının koruma tedbirlerini ihlal ettiğini belirtti. Yetkililer, sağlık tedbiri kapsamında kalan Arya'nın fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması ve tedavisi için gerekli tıbbı bakım ve rehabilitasyonun yapılmasını engelleyen Hindistan'ın çocuğuna koruma kararı verilmesi istendi.

Çıkan haberlerin ardından Ceren Hindistan, sosyal medya hesabından 'hastaneden elimizde kötü delillerle çıkınca arkamızdan mecburi dava açtılar.' açıklamasını yaptı.

EVLADIMA BÖYLE BİR KÖTÜLÜK YAPABİLİR MİYİM?

Konu ile ilgili bilgi veren Hindistan şunları söyledi; 'Nasıl güzel mesajlar alıyorum çok teşekkür ederim. Allah hepimizin evlatlarını korusun, evlatla sınamasın. Arya Rima böbreğinden rahatsızdı ve ameliyat oldu. Böbreği alındı. Anne olarak tedavisini yarıda kesmem mümkün mü? Hangi anne böyle bir şey yapar. Uyurken sabaha kadar 50 defa saçını okşadığım, kokladığım evladıma böyle bir kötülük yapabilir miyim?

Babası da ben de bu süreci en iyi şekilde atlattık şükürler olsun ki! Ümit bey her daim her an yanımızdaydı. Ne yazık ki hastanemizdeki eksikler sebebiyle tedavi gördüğümüz hastaneden elimizde kötü delillerle çıkınca arkamızdan mecburi dava açtılar. Bir çeşit kuyruk acısı. Babası ve annesi olarak gerekli işlemlerimizi yapacağız.'

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber