CEO'dan skandal iddia: Yatırımcıların kripto paralarını bozdurup kiralarını ödüyorlar!

2 milyar dolarlık Thodex vurgunu sonrası kripto para borsalarının kirli yüzü ortaya çıkmaya başladı. Son olarak kripto para borsalarına alt yapı desteği sağlayan bir şirketin CEO'su bu tip firmaların yatırımcıların kripto parasını bozdurup kiralarını ve çalışanlarının maaşlarının ödendiğini belirterek, "Görseniz değil para yatırmak, çay bile içmezsiniz." açıklamalarında bulundu.

Kripto para piyasasının yerli borsası Thodex'in kurusucusunun binlerce kişiyi mağdur ederek 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı skandal olay sonrası kripto para borsalarına güven azaldı. Konuyla ilgili kripto para borsalarına alt yapı desteği sağlayan bir şirketin CEO'su çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!