Cengiz Ünder neye uğradığını şaşırdı! Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olarak geldi, kulübeye hapsoldu: “Bu adam nereden çıktı?”

Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olarak sezon başında kadroya katılan Cengiz Ünder, sarı lacivertli takımda neye uğradığını şaşırdı. İlk 11’e girmeyi hayal bile edemeyen Cengiz Ünder, süre almakta da zorlanıyor. Milli futbolcunun yakın çevresine dert yandığı öğrenildi.

CENGİZ ÜNDER ŞOK OLDU! “BU ADAM NEREDEN ÇIKTI?”

Sezon başında Marsilya’dan 15 milyon euro ödenerek transfer edilen ve Fenerbahçe tarihini en pahalı oyuncusu olan Cengiz Ünder, sarı lacivertli takımda büyük bir hayal kırıklığı oldu. İlk 11’e bir türlü kendini atamayan Milli futbolcu, süre almakta da zorluk yaşıyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem