Maç sonu Cengiz Ünder için olay yaratacak açıklama: “Ne oyunun içinde var, ne etkili bir pası var, ne de ortası! Bu siliklik ile devam eder! Ne olduğu belli olmayan bir oyuncu. Topun ayağına gelmesini bekliyor”

Fenerbahçe’nin Hatayspor’u 2-0 mağlup ettiği maçta takımının ikinci golüne imza atan Cengiz Ünder, eleştirilmeye devam ediyor. Attığı gol sonrası kendisini eleştirenlere tepki gösteren bir sevinç yapan Cengiz Ünder, bu maçtan sonra da yerden yere vuruldu.

CENGİZ ÜNDER YİNE YERDEN YERE VURULDU! ŞOK SÖZLER…

Süper Lig’in 28. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor’a konuk oldu. İlk yarıda Osayi ve Cengiz Ünder’in attığı goller maçın da skorunu belirledi. Maç sonu ünlü spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Cengiz Ünder’e ateş püskürdü. Bilgiç, Milli futbolcuyu gol atmasına rağmen eleştirdi.

Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Benzin ve motorine zam! Akaryakıtta yeni dönem