Cenan Adıgüzel kimdir? Bahar Şahin'in sevgilisi

Cenan Adıgüzel kimdir? Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde rol alan Bahar Şahin,Cenan Adıgüzel ile aşk yaşamaya başladı.Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de oyunculuk yapan Adıgüzel'in yaşamı ise merak konusu oldu. Detaylar haberimizde...

Cenan Adıgüzel kimdir? Birçok yapımda rol alan Bahar Şahin gönlünü kendisi gibi oyuncu olan Cenan Adıgüzel ile kaptırdı. Bahar Şahin, sevgilisi Adıgüzel ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

CENAN ADIGÜZEL KİMDİR?

1994 yılında dünyaya gelen Cenan Adıgüzel, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. 1.78 boyunda olan Cenan Adıgüzel 76 kilo ve burcu yengeçtir.

İlk olarak 2006 yılında Görevimiz Komedi isimli program ile Cenan Adıgüzel ismini tanıdı. 2019 yılında BKM Mutfak ekibine dahil olan Cenan Adıgüzel Çok Güzel Hareketler 2 yarışmasında ortaya koyduğu skeçler ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Semtsel dönüşüm skeci ile dikkatleri üzerine çeken Cenan Adıgüzel 2016 yılında İmkansız Olasılık adlı filmde rol almıştır.

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

Bahar Şahin, 26 Mayıs 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Artvinlidir. Oyunculuk eğitimi almış olan Bahar Güven, ilk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisi ile yaşamış, daha sonra Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Yol Arkadaşım, Servet gibi yapımlarda yer almıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin, 1.65 metre boyunda, 48 kilo ve İkizler burcudur.

Fenerbahçe fırsatı kaçırdı, final four deplasmana kaldı! Kızılcık Şerbeti dizisinde kıskançlık hat safhada! Doğa'ya görücü şoku Sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor...
Sonraki Haber